Ky tilintarkastustoimisto Ve-Jo on vuodesta 1983 toiminut tilitoimisto. Toiminnan aloittamiseksi tarvittiin tuolloin tilikirja, mustekynä, laskin ja hyvä numeropää.

Ve-Jo:n ensimmäinen tilikirja vuodelta 1983.

«Ensimmäisen tietokoneen yritykseeni hankin vuonna 1988 ja se oli MikroMikko 3 TT, TIKON-taloushallinto -ohjelmineen. Siinä oli huikeat 20 Mt muistia. » kertoo toimitusjohtaja Vesa Saarinen tilitoimisto Ve-Jo:sta.

TIKON-taloushallinto -ohjelmisto, on alunperin DOS-ohjelmisto, ja nykyään se on täysiverinen Windows-ohjelmisto, ja edelleen käytössämme. TIKON-ohjelmistoperheeseen ovat tulleet verkkolaskujen lähetys, -vastaanotto, -kierrätys sekä arkistointi -ohjelmisto, jotka toteuttavat tulevaisuuden kehitystä paperittomasta kirjanpidosta. Uusimpana Tikon tuoteperheessä  on NetTikon modulit.

«Verkkolaskutus alkaa olla ihan kiva juttu! Vesa auttoi minut eLaskuissa alkuun, enkä enää paperilaskuja lähettelekään.» sanoo tyytyväinen Ve-Jo:n asiakas.

Maailman digitalisoituessa hurjaa vauhtia, vaaditaan yrittäjältä kykyä tehdä oikeita valintoja ja ottaa käyttöön kapasiteettia, jota asiantuntijat tarjoavat. – Me Ve-Jo:lla haluamme tarjota tilitoimistopalveluja, jolloin yrittäjälle jää aikaa keskittyä omaan asiantuntijuuteensa.